J-12 - CHROMA JAPANCHEF filetovací nůž, ostří 17cm

1 180 Kč
Není daň
Dodání do 3 - 4 dní
Filetovací nůž J-12 ze série Japanchef o délce čepele 17 cm. Perfektní nástroj pro profesionální filetování ryb. Flexibilní a ohebná čepel umožňuje snadné odstranění masa od kostí, usnadňuje odstraňování kůže a je ideální pro vykosťování a vykrajování masa.

Čepel tohoto nože je zhotovena z prvotřídní oceli kalené ledem, což jí dodává vysokou míru tvrdosti (58±1 HRC). Ostrý břit je výsledkem tradičního japonského broušení do tvaru 'V'. Rukojeť je vyrobena z odolného plastu vysoké kvality a je pevně připevněna k střence za pomocí trojice nýtů.

Poslední kus skladem
Detaily produktu
CHROMA
J-12

Parametry

Celková délka [mm]305
Délka čepele [mm]170
Tloušťka čepele [mm]1,3
Váha [g]150
Materiál čepelemolybden - vanadová ocel
Materiál rukojetiplast
Tvrdost [HRC]58±1
Typ nožefiletovací
Tvar rukojetisymetrický
Způsob broušeníoboustranný
EAN4260089863859

Specifické reference

ean134260089863859
Recenze(0)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze zákazníků.

Abyste mohli přidávat recenze, musíte být přihlášeni nebo si vytvořit účet.

Přihlásit se

Megamenu

Váš košík

V košíku nejsou žádné položky