Welcome

Péče o kuchyňské nože

Všechny námi nabízené kuchyňské nože jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů a jsou pomocníkem každého domácího i profesionálního kuchaře. Aby vám však nože dobře sloužily co nejdéle, věnujte prosím pozornost následujícím pokynům:

  • Nůž nemyjte v myčce na nádobí - agresivní chemikálie a přítomnost ostatních kuchyňských pomůcek mohou zkrátit jeho životnost a způsobit jeho poškození. Po každém použití nůž ihned ručně umyjte a otřete hadříkem nebo kuchyňskou utěrkou do sucha.
  • Ocílka se nepoužívá na broušení nože, ale pouze k vyrovnání hrany čepele - pro nabroušení nože doporučujeme použití originálních brusných kamenů.
  • Nůž ukládejte bezpečným způsobem - nikdy nože neukládejte společně s jinými noži nebo příborem, mohlo by dojít k jejich poškození nebo ztupení. Ideální je použití magnetických držáků na nože nebo bloků na nože, které je ochrání před poškozením.
  • Na řezání používejte pouze desky vyrobené ze dřeva nebo plastu - mramorové, skleněné nebo keramické desky nůž otupí a mohou ho poškodit.
  • Nůž používejte výhradně na to, na co je určen - nůž používejte pouze pro přípravu potravin, nikdy jej nepoužívejte k řezání zmražených potravin nebo kostí.



Napište nám

Naše zákaznická linka je k dispozici od 9:00 do 17:00

Telefon:+420 774 197 794

Kontakt na naši zákaznickou linku