Vítejte

Druhy kuchyňských nožů

PettyPetty
Jedná se o menší univerzální nůž, který umožňuje pohodlnou práci nejen na kuchyňském prkénku, ale i v ruce. Je vhodný především na krájení a loupání zeleniny a ovoce.
 
SantokuSantoku
V japonštině doslova znamená "tři cnosti", univerzální kuchyňský nůž vhodný pro krájení, sekání a drcení. Širší a zaoblený tvar čepele je vhodný nejen pro krájení zeleniny, ale i masa a ryb.
 
GyutoGyuto
Jedná se o univerzální šéfkuchařský nůž, vhodný pro krájení masa, ryb a zeleniny. Díky tenké čepeli jsou tyto nože ostřejší a své ostří si zachovávají mnohem déle než většina západních kuchařských nožů.
 
NakiriNakiri
Nůž vhodný pro řezání a sekání zeleniny. Nakiri nože jsou velmi tenké a ostré a nejsou vhodné pro sekání kostí nebo zmražených potravin.



Napište nám

Naše zákaznická linka je k dispozici od 9:00 do 17:00

Telefon:+420 774 197 794

Kontakt na naši zákaznickou linku