J-12 - CHROMA JAPANCHEF filetovací nůž, ostří 17cm
1 180 Kč
Není daň
Filetovací nůž J-12 ze série Japanchef o délce čepele 17 cm. Perfektní nástroj pro profesionální filetování ryb. Flexibilní a ohebná čepel umožňuje snadné odstranění masa od kostí, usnadňuje odstraňování kůže a je ideální pro vykosťování a vykrajování masa.
Čepel tohoto nože je zhotovena z prvotřídní oceli kalené ledem, což jí dodává vysokou míru tvrdosti (58±1 HRC). Ostrý břit je výsledkem tradičního japonského broušení do tvaru 'V'. Rukojeť je vyrobena z odolného plastu vysoké kvality a je pevně připevněna k střence za pomocí trojice nýtů.
Čepel tohoto nože je zhotovena z prvotřídní oceli kalené ledem, což jí dodává vysokou míru tvrdosti (58±1 HRC). Ostrý břit je výsledkem tradičního japonského broušení do tvaru 'V'. Rukojeť je vyrobena z odolného plastu vysoké kvality a je pevně připevněna k střence za pomocí trojice nýtů.
J-12
Parametry
| Celková délka [mm] | 305 |
|---|---|
| Délka čepele [mm] | 170 |
| Tloušťka čepele [mm] | 1,3 |
| Váha [g] | 150 |
| Materiál čepele | molybden - vanadová ocel |
| Materiál rukojeti | plast |
| Tvrdost [HRC] | 58±1 |
| Typ nože | filetovací |
| Tvar rukojeti | symetrický |
| Způsob broušení | oboustranný |
| EAN | 4260089863859 |
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze zákazníků.
Abyste mohli přidávat recenze, musíte být přihlášeni nebo si vytvořit účet.

