J-12 - CHROMA JAPANCHEF filetovací nůž, ostří 17cm

1 180 Kč
Není daň
Dodání do 3 - 4 dní
Filetovací nůž J-12 ze série Japanchef o délce čepele 17 cm. Perfektní nástroj pro profesionální filetování ryb. Flexibilní a ohebná čepel umožňuje snadné odstranění masa od kostí, usnadňuje odstraňování kůže a je ideální pro vykosťování a vykrajování masa.

Čepel tohoto nože je zhotovena z prvotřídní oceli kalené ledem, což jí dodává vysokou míru tvrdosti (58±1 HRC). Ostrý břit je výsledkem tradičního japonského broušení do tvaru 'V'. Rukojeť je vyrobena z odolného plastu vysoké kvality a je pevně připevněna k střence za pomocí trojice nýtů.

Poslední kus skladem
Detaily produktu
CHROMA
J-12

Parametry

Celková délka [mm]305
Délka čepele [mm]170
Tloušťka čepele [mm]1,3
Váha [g]150
Materiál čepelemolybden - vanadová ocel
Materiál rukojetiplast
Tvrdost [HRC]58±1
Typ nožefiletovací
Tvar rukojetisymetrický
Způsob broušeníoboustranný
EAN4260089863859
Recenze(0)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze zákazníků.

Abyste mohli přidávat recenze, musíte být přihlášeni nebo si vytvořit účet.

Váš košík

V košíku nejsou žádné položky

Přihlásit se

Megamenu