J-05 - CHROMA JAPANCHEF krájecí nůž, ostří 21,6cm
1 150 Kč
Není daň
Porcovací nůž J-05 ze série Japanchef o délce čepele 21,6 cm. Dokonalé vyvážení tohoto nože jej činí vhodným pro hrubší i jemnější krájení. Skvělý pomocník při práci s masem, rybami, ovocem i zeleninou.
Čepel tohoto nože je zhotovena z prvotřídní oceli kalené ledem, což jí dodává vysokou míru tvrdosti (58±1 HRC). Ostrý břit je výsledkem tradičního japonského broušení do tvaru 'V'. Rukojeť je vyrobena z odolného plastu vysoké kvality a je pevně připevněna k střence za pomocí trojice nýtů.
Čepel tohoto nože je zhotovena z prvotřídní oceli kalené ledem, což jí dodává vysokou míru tvrdosti (58±1 HRC). Ostrý břit je výsledkem tradičního japonského broušení do tvaru 'V'. Rukojeť je vyrobena z odolného plastu vysoké kvality a je pevně připevněna k střence za pomocí trojice nýtů.
J-05
Parametry
Celková délka [mm] | 340 |
---|---|
Délka čepele [mm] | 216 |
Tloušťka čepele [mm] | 2 |
Váha [g] | 160 |
Materiál čepele | molybden - vanadová ocel |
Materiál rukojeti | plast |
Tvrdost [HRC] | 58±1 |
Typ nože | porcovací |
Tvar rukojeti | symetrický |
Způsob broušení | oboustranný |
EAN | 4260089863040 |
Recenze
Hodnocení produktu:
4
v průměru na základě
1
hodnocení.
Abyste mohli přidávat recenze, musíte být přihlášeni nebo si vytvořit účet.
Recenze produktu
Nůž mám 1 rok a jsem s ním velice spokojen. Stálost ostří není extrémně veliká to je ale vyváženo snadným naostřením. Já používám brusný kámen T6310W - TAIDEA kombinovaný, zrnitost 1000/3000. Tuto kombinaci vřele doporučuji. Dobrý poměr ceny a výkonu.