807-937W - Satake Noushu Gyuto, ostří 20cm
1 554 Kč
Není daň
Nůž Gyuto 807-937W ze série Noushu s délkou čepele 20 cm. Gyuto, japonský nůž šéfkuchaře, je nejvšestrannějším kuchyňským nožem pro krájení zeleniny, ovoce, masa, a ryb. Jeho optimálně dlouhá čepel umožňuje efektivní krájení i větších surovin a garantuje dokonalou kontrolu při manipulaci. Tento vysoce kvalitní šéfkuchařský nůž by měl být základem výbavy každé kuchyně.
Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní molybden-vanadové oceli o tvrdosti 56-58 HRC. Estetický celek dotváří ergonomická rukojeť vyrobená z ABS pryskyřice a ručně tepaný povrch čepele, který dodává noži nejen unikátní vzhled, ale poskytuje taky nepřilnavost potravin během krájení.
Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní molybden-vanadové oceli o tvrdosti 56-58 HRC. Estetický celek dotváří ergonomická rukojeť vyrobená z ABS pryskyřice a ručně tepaný povrch čepele, který dodává noži nejen unikátní vzhled, ale poskytuje taky nepřilnavost potravin během krájení.
807-937W
Parametry
Celková délka [mm] | 333 |
---|---|
Délka čepele [mm] | 200 |
Tloušťka čepele [mm] | 1,9 |
Váha [g] | 187 |
Materiál čepele | molybden - vanadová ocel |
Materiál rukojeti | ABS pryskyřice |
Tvrdost [HRC] | 56 - 58 |
Typ nože | gyuto |
Tvar rukojeti | symetrický |
Způsob broušení | oboustranný |
EAN | 4956617807937 |
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze zákazníků.
Abyste mohli přidávat recenze, musíte být přihlášeni nebo si vytvořit účet.