805-544 - Satake Daichi Gyuto, ostří 20cm
3 594 Kč
Není daň
Nůž Gyuto 805-544 ze série Daichi Damascus s délkou čepele 20 cm. Japonský šéfkuchařský nůž Gyuto je nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Čepel s optimální délkou umožňuje krájení větších surovin a zaručuje plnou kontrolu nad nožem. Kvalitní šéfkuchařský nůž je nezbytným nástrojem ve vybavení každé kuchyně.
Čepel nože je vyrobena z 69 vrstev nerezové damaškové oceli o tvrdosti 60±1 HRC, jádro čepele tvoří velmi tvrdá ocel MVS10Cob. Stylová nýtovaná rukojeť je vyrobená z černého PAKKA dřeva, které je známé svou dlouhou životností a výjimečnou odolností proti vlhkosti.
Čepel nože je vyrobena z 69 vrstev nerezové damaškové oceli o tvrdosti 60±1 HRC, jádro čepele tvoří velmi tvrdá ocel MVS10Cob. Stylová nýtovaná rukojeť je vyrobená z černého PAKKA dřeva, které je známé svou dlouhou životností a výjimečnou odolností proti vlhkosti.
805-544
Parametry
Celková délka [mm] | 335 |
---|---|
Délka čepele [mm] | 200 |
Tloušťka čepele [mm] | 2,1 |
Váha [g] | 170 |
Materiál čepele | damašková ocel, jádro MVS10Cob |
Materiál rukojeti | laminované dřevo Pakka |
Tvrdost [HRC] | 60±1 |
Typ nože | gyuto |
Tvar rukojeti | symetrický |
Způsob broušení | oboustranný |
EAN | 4956617805544 |
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze zákazníků.
Abyste mohli přidávat recenze, musíte být přihlášeni nebo si vytvořit účet.