805-544 - Satake Daichi Gyuto, ostří 20cm

3 594 Kč
Není daň
Dodání do 3 - 4 dní
Nůž Gyuto 805-544 ze série Daichi Damascus s délkou čepele 20 cm. Japonský šéfkuchařský nůž Gyuto je nejuniverzálnější kuchyňský nůž určený pro krájení zeleniny, ovoce, masa a ryb. Čepel s optimální délkou umožňuje krájení větších surovin a zaručuje plnou kontrolu nad nožem. Kvalitní šéfkuchařský nůž je nezbytným nástrojem ve vybavení každé kuchyně.

Čepel nože je vyrobena z 69 vrstev nerezové damaškové oceli o tvrdosti 60±1 HRC, jádro čepele tvoří velmi tvrdá ocel MVS10Cob. Stylová nýtovaná rukojeť je vyrobená z černého PAKKA dřeva, které je známé svou dlouhou životností a výjimečnou odolností proti vlhkosti.

skladem
Detaily produktu
805-544

Parametry

Celková délka [mm]335
Délka čepele [mm]200
Tloušťka čepele [mm]2,1
Váha [g]170
Materiál čepeledamašková ocel, jádro MVS10Cob
Materiál rukojetilaminované dřevo Pakka
Tvrdost [HRC]60±1
Typ nožegyuto
Tvar rukojetisymetrický
Způsob broušeníoboustranný
EAN4956617805544

Specifické reference

ean134956617805544
Recenze(0)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze zákazníků.

Abyste mohli přidávat recenze, musíte být přihlášeni nebo si vytvořit účet.

Přihlásit se

Megamenu

Váš košík

V košíku nejsou žádné položky